ΠΑΣ Γιάννινα: Τα δεδομένα για Περέα.Τι ισχύει με Φερεντσβάρος, τον θέλει και η Βέρντερ (vids)

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα δεδομένα για Περέα.Τι ισχύει με Φερεντσβάρος, τον θέλει και η Βέρντερ (vids)

bet365

Ο Χοσέ Περέα ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά της φετινής εξαιρετικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να είναι έτοιμοι να πουν το ναι σε πρόταση από το εξωτερικό αν αυτή θα φτάσει κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Ο φετινός ΠΑΣ Γιάννινα είχε πολλούς παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε προκειμένου να κάνει αυτή την εξαιρετική πορεία, τόσο στην κανονική περίοδο της Super League Interwetten, η οποία και τον έβαλε στην εξάδα, όσο και στα playoffs. Είχε μια φοβερή άμυνα με τους Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Σάλιακα, Εραμούσπε και Κάργα, είχε το κέντρο και τους Ντομίνγκεθ, Καραχάλιο, αλλά αν και στηριζόταν πάρα πολύ στην αμυντική λειτουργία, είχε και τον Χουάν Χοσέ Περέα στην επίθεση που έκανε το καλύτερο πρωτάθλημά του όσο βρίσκεται στην χώρα μας.

Ο 22χρονος Κολομβιανός είχε σε 32 παιχνίδια 10 γκολ, από τα οποία τα 6 τα πέτυχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα 4 στα playoffs, ενώ έδωσε και μία ασίστ. Μια γεμάτη χρονιά που έκανε πολλά μάτια να στραφούν επάνω του. Οι Ηπειρώτες θα ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο, καθώς οι προτάσεις για την απόκτησή του έχουν αρχίσει ήδη να γίνονται και δεν είναι από την χώρα μας, αλλά το εξωτερικό.

Η ομάδα που είναι πιο ζεστή και μπορεί να επανέλθει είναι η Φερεντσβάρος. Οι Ούγγροι είχαν ζητήσει τον Περέα και τον Δεκέμβριο, προσφέροντας μάλιστα 1.5 εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο οι Γιαννιώτες αρνήθηκαν, καθώς ο Πέδρο Κόντε ήταν τραυματίας και θα έμεναν χωρίς επιθετικό. Επίσημα η Φερεντσβάρος δεν έχει επανέλθει, αλλά αν το κάνει θα είναι το λιγότερο για τα ίδια χρήματα, αν σκεφτούμε πως ο Κολομβιανός μετά τον Δεκέμβρη έκανε ακόμα καλύτερα παιχνίδια και ήταν πιο παραγωγικός.

Ενημέρωση από Βέρντερ να περιμένουν πρόταση

Εκτός όμως από την Ουγγαρία και την Φερεντσβάρος, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Χοσέ Περέα υπάρχει και από την Γερμανία και συγκεκριμένα ομάδα πλέον της Bundesliga. Λέμε πλέον, γιατί αυτή είναι η Βέρντερ που κατάφερε μετά από έναν χρόνο στην δεύτερη κατηγορία να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Οι «πράσινοι» της Γερμανίας έχουν ενημερώσει τον ΠΑΣ πως θα κάνουν πρόταση για τον Περέα, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να αναφερθεί. Λογικά και τον Κολομβιανό θα τον ενδιέφερε μια τέτοια περίπτωση, καθώς μιλάμε για ομάδα της Bundesliga, ενός πρωταθλήματος που είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Ενδιαφέρον και από Ολλανδία και MLS

Η Φερεντσβάρος και η Βέρντερ δεν είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν κοιτάξει την περίπτωση του Χοσέ Περέα, κάτι λογικό, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή σε εξαιρετική ηλικία (μόλις 22 ετών), με πολύ καλό πρωτάθλημα και έχοντας μπροστά του χρόνια και καλύτερος να γίνει, αλλά και να πωληθεί ακόμα πιο ακριβά.

Στο δεύτερο σκεπτικό υπάρχει ενδιαφέρον από Ολλανδία, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ομάδα, μια χώρα στην οποία οι σύλλογοι αρέσκονται σε αποκτήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών τους οποίους σε λίγα χρόνια τους πουλάνε σε πολλή καλύτερη τιμή από αυτή που τους αγόρασαν. Τέλος για τον Περέα υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα του MLS, χωρίς όμως και σε αυτή την περίπτωση να έχει γίνει γνωστό το όνομα του συλλόγου που ενδιαφέρεται για τον 22χρονο επιθετικό.

Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το 20% της μεταγραφής

Όπως αναφέραμε και πριν, η πρόταση που έχει ο ΠΑΣ για τον Περέα, είναι αυτή του Δεκεμβρίου από την Φερεντσβάρος που έφτασε το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και στους «κυανόλευκους» περιμένουν ακόμα περισσότερα και όταν λέμε περισσότερα γιατί όχι να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 2.000.000.

Από όσα πάρει ωστόσο αξίζει να αναφερθεί πως το 20% θα το πάρει ο Παναθηναϊκός, οπότε είναι λογικό οι Ηπειρώτες να κοιτάξουν να βρουν την όσο μεγαλύτερη πρόταση γίνεται. Κλείνοντας δεν είναι απίθανη και πρόταση από Ελλάδα, αν και αυτή την στιγμή το εξωτερικό φαίνεται πιο κοντά στον Περέα, αν στον ΠΑΣ δεχθούν την πρόταση που θα ήθελαν και τον πουλήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα