Ολυμπιακός: Στην Αυστρία θα πέσει το βάρος και στο σκέλος της φυσικής κατάστασης

Ολυμπιακός: Στην Αυστρία θα πέσει το βάρος και στο σκέλος της φυσικής κατάστασης

Ολυμπιακός: Στην Αυστρία θα πέσει το βάρος και στο σκέλος της φυσικής κατάστασης

bet365

Ο Ολυμπιακός στο σκέλος της προετοιμασίας του στην Αυστρία πρόκειται να δώσει έμφαση στη φυσική κατάσταση εκτός από τα φιλικά ματς.

Οι Ερυθρόλευκοι - αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο - το πιθανότερο είναι να αρχίσουν προετοιμασία στις 14 Ιουνίου. Στις 23 Ιουνίου θα μεταβούν στην Αυστρία όπου εκτός από τα φιλικά ματς θα γίνει σκληρή δουλειά και στο σκέλος της φυσικής κατάστασης. Παραδοσιακά ο Ολυμπιακός προετοιμαζόταν κάθε χρόνο επί αυστριακού εδάφους και ενώ βέβαια επηρεάστηκε για τα καλά στην περίοδο του covid-19, όπου δεν μπορούσε να κάνει προτετοιμασία όπως την ήθελε. Στη συνέχεια υπάρχει και πλάνο για άλλα φιλικά πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών αγώνων.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς ως γνωστόν ξεκινά φέτος στην Ευρώπης στις 19 ή 20 Ιουλίου. Οπότε η προετοιμασία του θα έχει τη σημασία της, όπως επίσης και το τι νέα πρόσωπα θα έχει ή ποια από τα υπάρχοντα πρόσωπα μπορεί να έχουν αποχωρήσει έως τότε. Και θα έχει τη σημασία της διότι θα είναι η πρώτη χρονιά μετά από καιρό που ο Ολυμπιακός θα μπορεί να κάνει μία κανονική και φουλ προετοιμασία.

Επιπροσθέτως υπάρχει και μία άλλη παράμετρος. Οι διεθνείς που θα επιβαρυνθούν με ματς τον Ιούνιο θα έχουν άλλον προγραμματισμό και θα χρειαστεί να πάρουν κάποιες έξτρα μέρες για τη ξεκούρασή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα