ΕΠΟ: Αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του αντιπροέδρου της Στέργιου Αντωνίου

ΕΠΟ: Αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του αντιπροέδρου της Στέργιου Αντωνίου

Newsroom
ΕΠΟ: Αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του αντιπροέδρου της Στέργιου Αντωνίου

bet365

Με αφορμή τις τοποθετήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Λίγκα η ΕΠΟ μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής τόνισε την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της στον αντιπρόεδρό της.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της ΕΠΟ μετά την τοποθέτηση του κ. Μαρινάκη στο Δ.Σ. της Λίγκας:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στην τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1.Αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ του Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Στέργιου Αντωνίου, με αφορμή την ανοίκεια, απρόκλητη και δυσφημιστική λεκτική επίθεση που δέχτηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της Super League την Πέμπτη 19 Μαΐου. Ο κ. Αντωνίου απολαμβάνει της απόλυτης εκτίμησης και εμπιστοσύνης των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της χώρας και τιμά την Ε.Π.Ο. με το ήθος του και με την ιδιότητα του Α’ Αντιπροέδρου και εκπροσώπου της στη Super League.

2.Ενέκρινε τις προτάσεις για τροποποίηση του Καταστατικού που θα εισαχθούν προς ψήφιση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. την 1η Ιουνίου 2022.

3.Όρισε ως ημερομηνία έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου την 01.07.2022 και ως ημερομηνία λήξης αυτής την 30.06.2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα