Ολυμπιακός: Τι ισχύει με την περίπτωση του Οφόε και με το θέμα της εφορίας του

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με την περίπτωση του Οφόε και με το θέμα της εφορίας του

Newsroom
Ολυμπιακός: Τι ισχύει με την περίπτωση του Οφόε και με το θέμα της εφορίας του

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει κατά της απόφασης που επιδίκαζε στον Βέλγο ποδοσφαιριστή ένα ποσό για τους φόρους του από το 2018 και μένει να ξεκαθαριστεί τι θα ισχύσει.

Από το 2021 ο Οτζίτζα Οφόε είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Ολυμπιακού, ζητώντας να πληρωθεί η εφορία του.

Ο Βέλγος μέσος είχε καταθέσει προσφυγή στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ κατά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, επειδή υπήρχε εκκρεμότητα με την εφορία του ή τουλάχιστον αυτό θεωρούσε πως υπήρχε. Έτσι, μέσω αυτού του τρόπου ζητούσε να καλυφθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού το ποσό αυτό.

Τι έχει όμως συμβεί; Ο Οφόε όταν είχε πάρει μεταγραφή αποχωρώντας από τον Ολυμπιακό είχε υπογράψει συμφωνία παραίτησης. Με αυτόν τον τρόπο είχε κλείσει η οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα καθώς και πρακτικά και με έγγραφο υπέγραφε το ότι δεν είχε πια καμία αξίωση. Δύο χρόνια (και πλέον) μετά η πλευρά του παίκτη επέλεξε να κινηθεί για την πληρωμή του φόρου του.

Σε πρώτο βαθμό επιδικάστηκαν χρήματα στον Οφόε. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει έφεση επί της απόφασης (η έφεση έχει εκδικαστεί και αναμένεται η απόφαση) και μένει να φανεί εάν το συγκεκριμένο Όργανο είναι αρμόδιο (ή εάν το θέμα πρέπει να λυθεί σε επίπεδο διεθνών Ομοσπονδιών) να εκδικάσει τέτοια απόφαση και εάν θα ανατραπεί η απόφαση που υπάρχει από τον πρώτο βαθμό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα