Μεταξάς: «Είναι μια ευχάριστη χρονιά, δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μένα»

Newsroom
Μεταξάς: «Είναι μια ευχάριστη χρονιά, δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για μένα»

bet365

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς έκανε λόγο για τέλεια χρονιά, ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στην απομάκρυνσή του από τους Ηπειρώτες τονίζοντας πως δεν είναι μέρα να μιλήσουν γι' αυτό.

Αναλυτικά ο Ηρακλής Μεταξάς που όπως έχουμε αναφερθεί δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ, κατηφορίζοντας προς Τρίπολη και Αστέρα, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Τα ευχάριστα του σημερινού παιχνιδιού είναι ο Ιάσωνας Κύρκος. Είναι μια ευχάριστη χρονιά, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τους παίκτες και τους φιλάθλους».

Για την απομάκρυνσή του από τον ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε: «Δεν είναι σήμερα η μέρα να μιλήσουμε για αυτά. Πρέπει να χαρούμε γι’ αυτό που καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα