ΠΑΟΚ: Ολοι μέσα ενόψει του πρώτου «τελικού»

ΠΑΟΚ: Ολοι μέσα ενόψει του πρώτου «τελικού»

ΠΑΟΚ: Ολοι μέσα ενόψει του πρώτου «τελικού»

bet365

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός παίκτες που βρίσκεται πλέον στο ιατρικό δελτίο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ανακοίνωσε και πάλι αποστολή ενόψει του αυριανού «τελικού» για τη 2η θέση κόντρα στον Παναθηναϊκό (παιχνίδι νούμερο 58 και τελευταίο στην Τούμπα γι’ αυτή την μαραθώνια σεζόν!), ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μοναδικός παίκτες που βρίσκεται πλέον στο ιατρικό δελτίο.

Απομένει να φανεί ποιοι εκ των Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Αουγκούστο, Ολιβέιρα, Ζαμπά θα βρίσκονται στην αποστολή μαζί με τους Μπίσεσβαρ, Κρέσπο και Ελ Καντουρί που είχαν μπει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Τούμπας με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου ντέρμπι, με έμφαση στις στατικές φάσεις.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα