ΑΕΚ: Βαρύ κλίμα, οκτώ απουσίες και στην αποστολή ο Γαλανόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Βαρύ κλίμα, οκτώ απουσίες και στην αποστολή ο Γαλανόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Βαρύ κλίμα, οκτώ απουσίες και στην αποστολή ο Γαλανόπουλος κόντρα στον Ολυμπιακό

bet365

Με οκτώ απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωρημένων, η ΑΕΚ εν μέσω μιας βαριάς ατμόσφαιρας ολοκληρώνει τη σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Για πρώτη φορά στην αποστολή ο Κώστας Γαλανόπουλος έπειτα από την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί.

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Άρη που έθεσε οριστικά εκτός ευρωπαϊκών θέσεων την Ένωση. Οπαδοί πήγαν να ζητήσουν εξηγήσεις το βράδυ του Σαββάτου στα Σπάτα από τους παίκτες, ενώ το πρωί της Δευτέρας έκαναν την εμφάνισή τους έξω από τα γραφεία απαιτώντας την παραίτηση των στελεχών της ομάδας μετά τη συνάντηση που είχαν μαζί τους.

Μέχρι στιγμής πάντως καμία παραίτηση δεν έχει πέσει στο τραπέζι ως το απόγευμα της Δευτέρας (16/5) καθώς δεν είχε υπάρξει επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κάτι πάντως που είναι πιθανό να συμβεί έως το βράδυ για να παρθούν αποφάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι βαρύ, κάτι που ήταν εμφανές και στις προπονήσεις στα Σπάτα μετά την εξέλιξη της αναμέτρησης με τον Άρη και το αποτέλεσμα που έβαλε οριστικά τέλος στις ελπίδες της Ένωσης για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μέσα σε αυτήν την ατμόσφαιρα, όπως γίνεται αντιληπτό, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (17/5 – 20:00) με το οποίο η ΑΕΚ κλείνει τη σεζόν θα... γίνει για να γίνει. Σε ένα ματς στο οποίο οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων αναμένεται να εκφράσουν και εκεί την αντίδρασή τους.

Οι απουσίες λόγω τραυματισμών και τιμωρημένων παικτών εξαιτίας καρτών είναι πολλές. Συγκεκριμένα φτάνουν τις οκτώ. Ο Σιμάνσκι έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους και έκανε θεραπεία στην τελευταία προπόνηση, όπως θεραπεία ακολούθησαν και οι Τζαβέλλας (με επιβάρυνση στους προσαγωγούς), Βράνιες και Γέβτιτς. Ο Σιμόες συνέχισε την αποφόρτιση, ο Αραούχο έκανε θεραπεία και ατομικό και παρότι ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη, έμεινε εκτός για το ματς με τον Ολυμπιακό καθώς δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει, ενώ οι Άμραμπατ και Μάνταλος έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η είδηση από τα ονόματα που βρίσκονται στην 22αδα έχει να κάνει με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος έβγαλε τη Δευτέρα ξανά μέρος του κανονικού προγράμματος και μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή έπειτα από τη νέα επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στον χόνδρο που τον κράτησε εκτός για ολόκληρη την αγωνιστική χρονιά. Την τελευταία φορά που είχε βρεθεί σε αποστολή ο 24χρονος μέσος ήταν στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ιωνικό στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 όταν και είχε αγωνιστεί για 45 λεπτά. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλει 90λεπτο. Θα είναι απόλυτα έτοιμος όμως να μπει σε φουλ ρυθμούς όταν ξεκινήσει η προετοιμασία το καλοκαίρι για τη νέα σεζόν. Επίσης στην αποστολή υπάρχουν και παίκτες από τη Β' ομάδα, όπως οι Μιτάι, Κορνέζος, Γερολέμου, Μουστακόπουλος και Κοσίδης.

Οι 22 παίκτες που μπήκαν στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Μιτάι, Κορνέζος, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Η αποστολή της ΑΕΚ με Ολυμπιακό

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα