Ολυμπιακός: Ο Κανέ δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα με τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Ο Κανέ δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Αφρικανός διεθνής χαφ απέναντι στον ΠΑΟΚ είχε σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout 60 πετυχημένες πάσες, μην κάνοντας ούτε ένα λάθος.

Ο Μαμαντού Κανέ από εκεί που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου βρέθηκε να παίρνει ευκαιρίες ακόμα και ως βασικός στον Ολυμπιακό από τον Πέδρο Μαρτίνς (όπου βέβαια φέτος έχει μόλις 5 ματς ενώ γύρισε από τη Νέφτσι Μπακού τον Γενάρη και έπαιξε και 2 ματς με τον Ολυμπιακό Β' έχοντας 1 γκολ), που δείχνει να θεωρεί πως ο παίκτης αξίζει να είναι και του χρόνου στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο Κανέ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (1-1) πάντως όχι απλά έδειξε πράγματα αλλά ήταν και άριστος στο σκέλος των μεταβιβάσεων.

Ο διεθνής χαφ στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία του Wyscout έπαιξε ως εξάρι στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά αλλά κινήθηκε και ως οκτάρι στην αριστερή πλευρά. Έμεινε στο γήπεδο 95 λεπτά έχοντας 68/86 ενέργειες με 79%.

Σε αμυντικό επίπεδο είχε 10/17 κερδισμένες μονομαχίες με 70% και 1/1 εναέριες μονομαχίες με 100%. Όμως το ατού του ήταν στο σκέλος των μεταβιβάσεων.

Εκεί όπου είχε 100% στις πάσες του. Δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα. Είχε 56/56 πάσες και 4/4 στις μακρινές του πάσες. Είναι μάλιστα το 2ο διαδοχικό του ματς όπου έχει 100% ακρίβεια στις μακρινές του πάσες μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το δίχως άλλο είναι ένα θετικό στοιχείο για τον Κανέ που κυρίως είναι εξάρι αλλά γενικότερα δείχνει μία περίπτωση που κοιτάζει να αποφεύγει τα λάθη και ενώ παίζει με πολλή δύναμη και πάθος αμυντικά. Συνοπτικά ο Κανέ με ΠΑΟΚ είχε σύμφωνα με το Wyscout:

  • 95 λεπτά
  • 68/86 ενέργειες με 79%
  • 56/56 πάσες με 100%
  • 4/4 μακρινές πάσες με 100%
  • 1/1 ντρίμπλες με 100%
  • 10/17 κερδισμένες μονομαχίες με 59%
  • 1/1 εναέριες μονομαχίες με 100%
  • 2 αναχαιτίσεις μπάλας
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα