ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός οι Περέα και Οικονομόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός οι Περέα και Οικονομόπουλος λόγω γαστρεντερίτιδας

bet365

Δυο απρόοπτα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ανήμερα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αφού οι Περέα και Οικονομόπουλος δεν θ' αγωνιστούν.

Οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην Αθήνα από την Παρασκευή για την αναμέτρηση με το «τριφύλλι» μια αγωνιστική πριν από το φινάλε των Playoffs, ωστόσο, ο Ηρακλής Μεταξάς έχει ν' αντιμετωπίσει δυο απουσίες της τελευταίας στιγμής.

Ο Περέα διακομίστηκε στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, ενώ, συμπτώματα παρουσίας και ο Αντώνης Οικονομόπουλος, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνεισφέρουν στην ομάδα τους στο αποψινό ματς.

Πάντως, υπάρχει ανησυχία και γι' ακόμα 1-2 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι απομονωμένοι και υπάρχει αναμονή μήπως εμφανίσουν κι εκείνοι συμπτώματα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα