Βόλος: Βραβεύει Φεράρι και Γυναικεία ομάδα

Βόλος: Βραβεύει Φεράρι και Γυναικεία ομάδα

Newsroom
Βόλος: Βραβεύει Φεράρι και Γυναικεία ομάδα

bet365

Ο Βόλος στο τελευταίο ματς της σεζόν με τον ΟΦΗ θα βραβεύσει τον Φράνκο Φεράρι για τις 100 συμμετοχές και τη Γυναικεία ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στη Γ' Εθνική.

Ο Βόλος ολοκληρώνει τη σεζόν το απόγευμα του Σαββάτου (14/5 - 17:00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον ΟΦΗ με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τον κόσμο.

Όπως ανακοίνωσαν οι Βολιώτες, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα βραβευτούν ο Φράνκο Φεράρι για τις 100 συμμετοχές του με την ομάδα της Μαγνησίας αλλά και η Γυναικεία ομάδα του Βόλου που κατέκτησε τον τίτλο στη Γ' Εθνική, παίρνοντας την άνοδο στη Β' Εθνική.

Η ανακοίνωση του Βόλου:

Αύριο Σάββατο 13/5 στις 5.00 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου κόντρα στον ΟΦΗ.

Η διοίκηση του Βόλου καλεί του φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού σταδίου, προκειμένου να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας τη φετινή χρονιά.

Για το λόγο αυτό, η ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε όπως ορίσει ελεύθερη είσοδο στον αγώνα του Σαββάτου.

Παράλληλα, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΟΦΗ, η διοίκηση του Βόλου θα βραβεύσει τον Φράνκο Φερράρι, ο οποίος συμπληρώνει 100 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα απονεμηθεί ο τίτλος του πρωταθλητή στην γυναικεία ομάδα του Βόλου που κατέκτησε τον τίτλο στη Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα την άνοδό της στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Ραντεβού όλοι στο Πανθεσσαλικό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα