ΟΦΗ: Χωρίς Επασί και Λάμπρου στον Βόλο

ΟΦΗ: Χωρίς Επασί και Λάμπρου στον Βόλο

Newsroom
ΟΦΗ: Χωρίς Επασί και Λάμπρου στον Βόλο

bet365

Η αποστολή του ΟΦΗ για το παιχνίδι εναντίον του Βόλου, από την οποία εκτός έμειναν οι Λάμπρου, Επασί, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης, Βάτερμαν και Κοροβέσης.

Το απόγευμα της Πέμπτης (12/5) ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει του τελευταίου ματς της αγωνιστικής σεζόν 2021-22, με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο (Σάββατο 14/5, 17:00). Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι μεσαίων σχέσεων.

Ο Λάζαρος Λάμπρου ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Οδυσσέας Λυμπεράκης και Βαχίντ Σελίμοβιτς. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Με το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής (13/5), με προορισμό την Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο. Στην αποστολή συμμετέχουν οι:

Σωτηρίου, Μανδάς, Σηφάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Πασαλίδης, Στάικος, Mellado, Neira, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης, Τοράλ, Φαν Ντάινεν, Καμάου, Ντε Γκούζμαν, Ντουρμισάι, Φελίπε.

Εκτός από τους τραυματίες, εκτός αποστολής έμειναν οι Επασί, Βάτερμαν και Κοροβέσης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα