Οικονομόπουλος: «Αν είχαμε περισσότερο θάρρος θα είχαμε καλύτερη απόδοση»

Newsroom
Οικονομόπουλος: «Αν είχαμε περισσότερο θάρρος θα είχαμε καλύτερη απόδοση»

bet365

Στο θάρρος που έλειψε από την ομάδα του στον αγώνα με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Αντώνης Οικονομόπουλος τονίζοντας ωστόσο πως όλοι οι παίκτες του ΠΑΣ τα έδωσαν όλα.

Αναλυτικά ο Οικονομόπουλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για το πώς βίωσε το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε κυριαρχικό ποδόσφαιρο και έπιασε πολύ καλή απόδοση. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ από το α’ ημίχρονο και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο, με το σκορ στο 2-0. Όλα τα παιδιά θεωρώ ότι πατήσαμε τη γλώσσα μας κάτω, τα δώσαμε όλα, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Για το αν είναι πρόβλημα το μικρό ρόστερ: «Τα δώσαμε όλα, σίγουρα υπήρξε κούραση. Έγινε ροτέισον, λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν είχαμε περισσότερο θάρρος, ίσως να είχαμε καλύτερη απόδοση».

Για τον Άμραμπατ: «Είναι ευλογία να έχει το ελληνικό πρωτάθλημα τέτοιους παίκτες. Το έδειξε και σήμερα ότι είναι δύσκολος αντίπαλος. Είναι ευχή για εμάς και για ‘μενα είναι μια καλή εμπειρία να παίζω απέναντι σε τέτοιους παίκτες».

Για το ότι η ΑΕΚ νίκησε για 4η φορά φέτος τον ΠΑΣ: «Ίσως να μας έλειψε λίγο το θάρρος, αλλά και ο αντίπαλος έπιασε καλή απόδοση. Φέτος δεν πήραμε αποτέλεσμα με την ΑΕΚ, συγχαρητήρια και καλή συνέχεια».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δυνάμεις, θα τα δώσουμε όλα. Έμειναν δύο παιχνίδια, ο στόχος μας εξ’ αρχής ήταν να τα δίνουμε όλα σε κάθε αγώνα και να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα