Άρης: Τέλος η χρονιά για τον Μπαντού Ντιαγέ

Άρης: Τέλος η χρονιά για τον Μπαντού Ντιαγέ

Newsroom
Άρης: Τέλος η χρονιά για τον Μπαντού Ντιαγέ

bet365

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Μπαντού Ντιαγέ καθώς ο Σενεγαλέζος μέσος υπέστη θλάση β’ βαθμού στο ισχίο και δεν υπολογίζεται στους τελευταίους τρεις αγώνες της σεζόν.

Στην κρισιμότερη περίοδο της σεζόν ο Άρης καλείται να διαχειριστεί τραυματισμούς σημαντικών παικτών καθώς προέκυψε κι αυτός του Μπαντού Ντιαγέ ο οποίος μάλιστα είναι σοβαρό. Ο Σενεγαλέζος μέσος αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και σήμερα (9/5) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι υπέστη θλάση β’ βαθμού στο ισχίο.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης… «η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα επόμενα παιχνίδια». Σε συνδυασμό με την ανετοιμότητα του Λούκας Σάσα, αναμφίβολα δημιουργείται πρόβλημα στη μεσαία γραμμή καθώς οι «κίτρινοι» έχουν «ξεμείνει» με τους Χαβιέρ Ματίγια, Σέικ Ντουκουρέ ανεξαρτήτως του ότι στους τελευταίους αγώνες ο Ντιαγέ χρησιμοποιούταν ως παρτενέρ του Αμπουμπακάρ Καμαρά στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα