Λουτσέσκου: «Πολύ δύσκολη κατάσταση από την οποία πρέπει να βγούμε»

Λουτσέσκου: «Πολύ δύσκολη κατάσταση από την οποία πρέπει να βγούμε»

Newsroom
Λουτσέσκου: «Πολύ δύσκολη κατάσταση από την οποία πρέπει να βγούμε»

bet365

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, μετά την ήττα (1-0) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέφερε μετά την ήττα (1-0) του ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Βρισκόμαστε αντικειμενικά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Όπως είπατε και εσείς έχουμε αρκετά προβλήματα και πρέπει να το βλέπουμε παιχνίδι - παιχνίδι, έτσι ώστε να περιμένουμε να επιστρέψουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές και να έχουμε το γκρουπ αυτό που θα μας οδηγήσει στα αποτελέσματα που θέλουμε, προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, μέσα σε αυτά που συμβαίνουν.

Είχαμε μεσοβδόμαδα το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που χάσαμε άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Την ίδια στιγμή ο αντίπαλός μας είχε μια εβδομάδα με όλους τους ποδοσφαιριστές για να δουλέψει το σημερινό παιχνίδι. Είμαστε όλοι από συνεχή πίεση γιατί δεν έχουμε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε, να προπονηθούμε σωστά και αυτό πολλές φορές σου στερεί την νοητική ετοιμότητα να έχεις την σωστή αντίδραση μέσα στο παιχνίδι είτε στην περιοχή του αντιπάλου, είτε στην δική μας περιοχή. Οπότε είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε γνωρίζοντας ότι είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση από την οποία πρέπει να βγούμε».


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα