Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει με Άρη ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει με Άρη ο Μαρτίνς

bet365

Αρκετά διαφοροποιημένη 11άδα θα κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς στον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Σε σχέση με το Άρης - Ολυμπιακός ο Τζολάκης θα πάρει γάντια βασικού, όπως επίσης υποψήφιοι για βασικοί στα δύο άκρα της άμυνας είναι οι Βρουσάι και Κίτσος (δεξιά και αριστερά). Επίσης για βασικός προορίζεται και ο Φαντινγκά (πιθανώς για το κέντρο) ενώ πιθανότητες έχει και ο Σουρλής για να είναι στη βασική 11άδα των Πειραιωτών.

Αναφορικά με το κέντρο της άμνυνας οι στόπερ της αποστολής είναι οι Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος και Κινκουέ. Για τα δύο... φτερά της επίθεσης υπάρχουν οι Λόπες, Βαλμπουενά και Καρβάλιο ενώ ο Μαρτίνς έχει πάρει αποστολή και τον Ελ Αραμπί και τον Τικίνιο.

Θυμίζουμε την αποστολή για το ματς με τον Άρη: Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντινγκά, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μαρίνος, Παπαδόπουλος, Τικίνιο, Σουρλής, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ξενιτίδης και Κινκουέ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα