ΠΑΟΚ: Στα «πιτς» και ο Κρέσπο μέχρι νεωτέρας…

ΠΑΟΚ: Στα «πιτς» και ο Κρέσπο μέχρι νεωτέρας…

ΠΑΟΚ: Στα «πιτς» και ο Κρέσπο μέχρι νεωτέρας…

bet365

Ο έμπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός προστέθηκε στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει των επόμενων τεσσάρων αγώνων στα Playoff και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα ονόματα επτά ποδοσφαιριστών βρίσκονται στη λίστα απόντων για τον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας στα Playoff και τον τελικό της 21ης Μαΐου. τελευταία προσθήκη στο ιατρικό δελτίο είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω χτυπήματος στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει οίδημα στο οστό της πτέρνας. Ο παίκτης έχει ήδη ξεκινήσει αποθεραπεία και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Από εκεί και πέρα, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στον έσω πλάγιο, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κι επίσης θα αξιολογείται καθημερινά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ομάρ Ελ Καντουρί, Ντάγκλας Αουγκούστο, Λέο Ζαμπά έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία κι ενδυνάμωση.

Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν είναι εξ ορισμού δύσκολο, ειδικά προέρχεσαι από ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα κι έχεις πολύ περισσότερα ματς από τους αντιπάλους σου. Οι συνεχείς αγώνες έχουν κοστίσει στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο ενέργειας και… ανθρώπινου δυναμικού, καθώς έχουν προκύψει θέματα τραυματισμών.

Εν μέσω αυτών των προβλημάτων ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την επόμενη δοκιμασία που είναι στα Γιάννενα κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ. Το σημερινό πρόγραμμα ήταν επικεντρωμένο στη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα