Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να «φρεσκάρει» την ομάδα πριν τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να «φρεσκάρει» την ομάδα πριν τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

bet365

Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο οποίο έχει κατά νου να κάνει αλλαγές κυρίως λόγω ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε μαθηματικά το φετινό και 47ο πρωτάθλημα με το 2-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά η σεζόν έχει ακόμα παιχνίδια. Ξεκινώντας από το Άρης - Ολυμπιακός στς 21.00 την Κυριακή και ενώ υπάρχουν και άλλα ντέρμπι μετά.

Ο Μαρτίνς θα επιδιώξει να... φρεσκάρει με ορισμένες αλλαγές τον Ολυμπιακό κυρίως διότι ακολουθούν ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εντός έδρας τα οποία θα έχουν άλλη αξία για τον πειραϊκό σύλλογο. Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είναι στις 11 Μαϊου με τον Ολυμπιακό να μην έχει νικήσει φέτος τον αιώνιο αντίπαλό του. Επίσης το Σάββατο 14 Μαϊου είναι προγραμματισμένο το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, που θα είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών και θα προσφέρεται για τη φιέστα τους, άρα και εκεί έχει την αξία του να δείξουν καλή εικόνα. Τελευταίο ματς της χρονιάς για τον Ολυμπιακό θα είναι εκτός έδρας με την ΑΕΚ στις 17 Μαϊου.

Η λογική του Μαρτίνς θα είναι λοιπόν να επιδιώξει μέσω κάποιων κινήσεων να βρει έξτρα βοήθειες από νέα πρόσωπα ή από παίκτες που δεν παίζουν τόσο (πχ Βρουσάι), ώστε με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να έχει πιο ξεκούραστα τα βασικά του στελέχη. Την Πέμπτη πάντως ο Ολυμπιακός είχε ρεπό.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για τη συνέχεια

Κυριακή 8 Μαϊου

Άρης - Ολυμπιακός: 21.00

Τετάρτη 11 Μαϊου

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 21.00

Σάββατο 14 Μαϊου

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 20.00

Τρίτη 17 Μαϊου

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 20.00

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα