Ολυμπιακός: Οι παίκτες που θα πάρουν έξτρα ευκαιρίες και η τελική αξιολόγηση του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Οι παίκτες που θα πάρουν έξτρα ευκαιρίες και η τελική αξιολόγηση του Μαρτίνς

bet365

Στο κλείσιμο της σεζόν ο Πορτογάλος τεχνικός θα επιδιώξει να τσεκάρει και συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών ενόψει της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε και ο ίδιος μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, θα θέλει να δει συγκεκριμένους παίκτες στον βαθμό που αυτό θα είναι εφικτό. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τους παίκτες αυτούς που θα συμπεριληφθούν στην τελική αξιολόγηση του ρόστερ του Ολυμπιακού, που αναμφίβολα θα έχει αλλαγές και σημαντικές. Στους παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι και πιο μικροί σε ηλικία που θέλει να δει ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά και οι Κούντε & Βρουσάι, που είναι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που επίσης αξιολογούνται.

Μπαντιουγκού Φαντινγκά

Μπαντιουγκού Φαντινγκά

Φώτης Κίτσος

Φώτης Κίτσος

Βασίλης Σουρλής

Βασίλης Σουρλής

Κώστας Τζολάκης

Κώστας Τζολάκης

Πιέρ Κούντε

Πιέρ Κούντε

Μάριος Βρουσάι

Μάριος Βρουσάι

Ελαφρώς διαφορετική περίπτωση από τις άλλες υπό την έννοια ότι σε σχέση με παίκτες όπως ο Σουρλής υπολογιζόταν περισσότερο για την α' ομάδα απ' όταν ήρθε. Άλλο βέβαια εάν δεν έπαιξε τόσο. Ο 21χρονος Μπαντιουγκού Φαντινγκά, που είναι μεσοεπιθετικός, έχει 5 συμμετοχές στον Ολυμπιακό με την πρώτη ομάδα, έχοντας σκοράρει με Παναιτωλικό στο Κύπελλο.

Στα 19 του ο Φώτης Κίτσος αν και επιθετικογενής παίκτης χρίστηκε αριστερός μπακ για να δοκιμαστεί σε επίπεδο α' ομάδας Ολυμπιακού. Στον Ολυμπιακό έχει παίξει σε έξι ματς (στην πρώτη ομάδα) και απέσπασε καλά σχόλια για τα χαρακτηριστικά του αλλά σίγουρα θέλει ακόμα δουλειά εφόσον κριθεί πως θα παίζει αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ο 19χρονος χαφ έχει ξεχωρίσει φέτος από πλευράς σκοραρίσματος στον Ολυμπιακό Β' και το πρωτάθλημα της Super League 2. Ο Βασίλης Σουρλής έχει πάρει κάποια ματς στην α' ομάδα (περισσότερο στο Κύπελλο) και μπορεί να δώσει ένταση, φρεσκάδα και ενέργεια στο κέντρο.

Έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο α' ομάδας και έχει δείξει το τι μπορεί να κάνει. Φέτος τα περισσότερα παιχνίδια του τα έχει κάνει στη β' ομάδα και μένοντας έτσι ως 3ος ή και 4ος - σε κάποιες στιγμές αναφορικά με την ιεραρχία - γκολκίπερ σε σχέση με τους μεγάλους του Ολυμπιακού. Παραμένει πάντως ένα σημαντικό project για τον Ολυμπιακό.

Άλλη κατάσταση σε σχέση με τους προαναφερθέντες. Με δεδομένο όμως πως το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται ξανά έστω ως αλλαγή είναι ένας παίκτης που θα μπει στο αγωνιστικό... ταμείο και την αξιολόγηση. Ο Κούντε επίσης λόγω θέσης (χαφ) μπορεί να συμβάλλει σε μία γραμμή, όπου φέτος ο Ολυμπιακός είχε... ζόρια και ας παραμένει σε δεινή θέση σε σχέση με το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος Μάριος Βρουσάι έχει φέτος 30 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ. Από εξτρέμ έγινε δεξιός μπακ προκειμένου να βρει περισσότερο χώρο και χρόνο, πλην όμως είναι και αυτός μία περίπτωση παίκτη που ακόμα αξιολογείται για τη νέα σεζόν και ίσως να τον δούμε κάπως περισσότερο το τελευταίο διάστημα. Βέβαια σε σχέση με τους ακραίους μπακ είναι εξαιρετικά πιθανό να έχουμε για τη νέα χρονιά δύο και πλέον αλλαγές στο ρόστερ των Πειραιωτών.

@Photo credits: INTIME