Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης: Όταν φέτος βλέπει Απόλλωνα ο Κιάκος αφηνιάζει (vids)

Newsroom
Ιωνικός – Απόλλων Σμύρνης: Όταν φέτος βλέπει Απόλλωνα ο Κιάκος αφηνιάζει (vids)

bet365

Ο Γιάννης Κιάκος συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον 24χρονο αριστερό μπακ-χαφ του Ιωνικού να πετυχαίνει 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, φτάνοντας τα 4 συνολικά κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η αγαπημένη ομάδα του Γιάννη Κιάκου έχει γίνει φέτος ο Απόλλωνας Σμύρνης. Ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ του Ιωνικού που είναι στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα και σήμερα κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Συγκεκριμένα στο 27' αφού πρώτα ο Λένις απέφυγε τον Βιτλή και έκανε την σέντρα, σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 1-0, ενώ στο 39' μετά την προσπάθεια του Ντάλσιο έκανε το σουτ κάνοντας το 2-0. Ο Κιάκος μάλιστα και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας των δύο ομάδων στη Νίκαια είχε πετύχει επίσης 2 γκολ στο 4-0 του Ιωνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα