ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικά στην Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας, μια ανάσα από Κιάκο οι Ηπειρώτες (vids)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Οριστικά στην Ζανκτ Πάουλι ο Σάλιακας, μια ανάσα από Κιάκο οι Ηπειρώτες (vids)

bet365

Στην Γερμανία και την Ζανκτ Πάουλι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανώλης Σάλιακας, με τον 26χρονο αμυντικό να εξαργυρώνει την εξαιρετική του χρονιά με τον ΠΑΣ. Πολύ κοντά στον Γιάννη Κιάκο οι Ηπειρώτες.

Ο Μανώλης Σάλιακας ήταν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, αν όχι ο καλύτερος, σίγουρα μέσα στους καλύτερους δεξιούς οπισθοφύλακες του πρωταθλήματος. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε ειδικά φέτος μια εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μια χρονιά που εξαργύρωσε με την μεταγραφή του στην Ζανκτ Πάουλι, ομάδα που αγωνίζεται στην Bundesliga 2 και παλεύει στις 2 τελευταίες αγωνιστικές να προλάβει να μπει είτε στα μπαράζ, είτε ακόμα και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία απευθείας.

Ως τώρα ο Σάλιακας του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι, έχει αγωνιστεί σε 31 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας σκοράρει και μία φορά, ενώ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΣ στην εξαιρετική φετινή του πορεία που έφτασε μέχρι τα playoffs, όπου και εκεί οι Ηπειρώτες δείχνουν ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Κοντά σε Κιάκο οι Ηπερώτες

Στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Γιάννινα, οι Ηπειρώτες είναι κοντά στον Γιάννη Κιάκο. Ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ που Ιωνικού είναι από τους παίκτες που θα ήθελαν στα Γιάννενα τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον. Φέτος με τον Ιωνικό ο Κιάκος έχει 24 συμμετοχές και 3 γκολ, σε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Ο Κιάκος είναι όπως αναφέραμε 24 ετών και ξεκίνησε την καριέρα του στην Γερμανία και τους Κίκερς και στην Ελλάδα ήρθε την περίοδο 2018-19 για τα Μετέωρα. Επόμενος σταθμός ήταν ο Πανιώνιος, πριν πάει στον Βόλο όπου το 2020-21 είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα