Μπούργος για Άρη: «Δεν προσπαθώ να χτίσω τη νέα Ατλέτικο»

Μπούργος για Άρη: «Δεν προσπαθώ να χτίσω τη νέα Ατλέτικο»

Newsroom
Μπούργος για Άρη: «Δεν προσπαθώ να χτίσω τη νέα Ατλέτικο»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος διαφώνησε με την άποψη που τον θέλει να επιδιώκει να δημιουργήσει τη νέα Ατλέτικο και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με τη διάταξη αλλά και τα πρόσωπα ενόψει του αγώνα (1/5, 19:00) με τον Παναθηναϊκό.

Στις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου τα οποία ασχολήθηκαν με τον Χερμάν Μπούργος και την πορεία του στον Άρη, τονίζοντας ότι προσπαθεί να φτιάξει τη δική του Ατλέτικο. «Δεν συμφωνώ ότι πάω να χτίσω τη νέα Ατλέτικο. Εδώ είμαστε στον Άρη», είπε σε συνέντευξή του στα κανάλια Novasports.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δεν θέλησε να δώσει το παραμικρό στοιχείο σχετικά με το πλάνο του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αφού είπε (για το διάστημα της διακοπής) ότι… «το μυαλό του προπονητή δεν ξεκουράζεται ποτέ. Πέρασα τη διακοπή κάνοντας δουλειά και προετοιμαστήκαμε με τρόπο ώστε να πάρουμε τη νίκη», σε ερώτηση για το αν έχει κατασταλάξει στο 4-4-2 απάντησε ότι… «θα το δείτε την Κυριακή». Την ίδια απάντηση έδωσε και για τα πρόσωπα.

Σχετικά με το ότι ο Άρης είναι η πρώτη ομάδα σε τελικές προσπάθειες από αυτές που συμμετέχουν στα Playoffs είπε ότι… «σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος κι έτσι δημιουργούμε φάσεις», ενώ δε θέλησε να ξεχωρίσει τον Σέικ Ντουκουρέ (σε σχετική ερώτηση) για την εμφάνισή του απέναντι στον ΠΑΟΚ. «Δεν μου αρέσει να μιλάω συγκεκριμένα για παίκτες αλλά για την ομάδα».

Ρωτήθηκε επίσης για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε αγώνα μεσοβδόμαδα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο Παναθηναϊκός αλλά ο εαυτός μας», είπε ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει για το σχέδιο της επόμενης χρονιάς. «Είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε τώρα», απάντησε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα