Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ένα κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα

bet365

Ένα κρούσμα της νόσου Covid-19 εντοπίστηκε στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο Κορωπί και αφορά ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Αμέσως απομονώθηκε και τηρούνται όλα όσα αναφέρει το Πρωτοκόλλο.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τον πρώτο ημιτελικό με την Λαμία το απόγευμα της Τετάρτης στη Λεωφόρο, ωστόσο, προέκυψε απρόοπτο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ένα κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στον τελευταίο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Αμέσως ο ποδοσφαιριστής απομονώθηκε και τηρούνται όλα όσα αναφέρονται στο Πρωτόκολλο.

Κλήση σε απολογία μετά το ντέρμπι

H πειθαρχική επιτροπή της Super League Interwetten κάλεσε σε απολογία το «τριφύλλι» για την 5η αγωνιστική των Playoffs του πρωταθλήματος.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Γ/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/4/2022 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/4/2022 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, γ’, 15 παρ. 1 περ. α’, γ’, 2 περ. α’ , δ’ , 3 περ. α’, ζ’, η’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα