Σάλιακας: «Χαρούμενοι για την επιστροφή Κόντε, συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου»

Newsroom
Σάλιακας: «Χαρούμενοι για την επιστροφή Κόντε, συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου»

bet365

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ, για την επιστροφή του Κόντε στη δράση και έδωσε συλλυπητήρια για τον 15χρονο φίλο της ομάδας που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Σάλιακας στη NOVA:

Για το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά δεν τα παρατήσαμε, δε μπήκαμε καλά στην αρχή του παιχνιδιού. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ στη συνέχεια προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και τα καταφέραμε απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια».

Για το γκολ που σκόραρε και δε μέτρησε: «Σίγουρα με στενοχωρεί, πιο πολύ με στενοχωρεί που χάσαμε».

Για την ήττα από την ΑΕΚ και τους βαθμούς: «Δε θέλαμε να μείνουμε τόσο χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά αυτή η ήττα μας φέρνει. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον ΠΑΣ».

Για τα λουλούδια στην αρχή του αγώνα και τον Παύλο: «Το να χάνεται ένα τόσο μικρό παιδί και φίλαθλος του ΠΑΣ Γιάννινα είναι λυπηρό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Για την επιστροφή του Πέδρο Κόντε: «Χαρήκαμε πολύ με την επιστροφή του Πέδρο, αυτό το παιδί ταλαιπωρήθηκε επτά μήνες. Κάθε μέρα προσπαθούσε και δούλευε είναι πολύ δύσκολο. Είμαστε όλοι χαρούμενοι».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα