Καρβάλιο: «Ποντάρω στην άνοδο της Φόρεστ, είπα στους παίκτες της Σαχτάρ πως θα προσεύχομαι κάθε μέρα για εκείνους»

Δημήτρης Τομαράς
Καρβάλιο: «Ποντάρω στην άνοδο της Φόρεστ, είπα στους παίκτες της Σαχτάρ πως θα προσεύχομαι κάθε μέρα για εκείνους»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ζοάο Καρβάλιο, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ μίλησε για Φόρεστ αλλά και για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.

Ο Ζοάο Καρβάλιο είπε στη SunSport για:

Τη Φόρεστ: Φέτος εάν θα πόνταρα κάπου θα ήταν για την άνοδο της Φόρεστ. Ξέρω σίγουρα τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την ποιότητά της. Ξέρω πόσο καλός είναι ο προπονητής της και μου αρέσει το πώς δουλεύει. Δουλεύει κάθε μέρα για την ομάδα. Τα αποτελέσματα είναι εκεί και έαν πόνταρα κάπου θα ήταν η ομάδα αυτή.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ: Είναι δύσκολα για τους ανθρώπους που ζουν εκεί και εμείς το κάναμε για να τους στηρίξουμε και να δείξουμε αλληλεγγύη ως σύλλογος. Ελπίζω σε καλύτερο μέλλον για εκείνους. Είμαι πολύ περήφανος που συμμετείχα σε αυτό το ματς και συγκεντρώθηκαν χρήματα για την Ουκρανία. Ξέρω πως νιώθουν οι παίκτες της Σαχτάρ. Δεν είναι ωραίο να τους ρωτάνε εάν είναι καλά διότι δεν είναι καλά. Εγώ τους είπα ότι θα προσεύχομαι κάθε μέρα για εκείνους και τις οικογένειές τους.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα