ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Σνάιντερ, μπήκαν και οι Ντομίνγκεθ, Κόντε

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Έτοιμος για ΑΕΚ ο Σνάιντερ, μπήκαν και οι Ντομίνγκεθ, Κόντε

bet365

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ο Ηρακλής Μεταξάς στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αναμέτρησης της Μ. Δευτέρας (18/4) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ευχάριστα νέα είχε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς την Παρασκευή (15/4) έπειτα από το χθεσινό ρεπό καθώς έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της Μ. Δευτέρας (18/4 - 18:00) απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Σνάιντερ ήταν αμφίβολος, όμως την Παρασκευή προπονήθηκε κανονικά, κάτι που τον θέτει στη διάθεση του Μεταξά για το παιχνίδι με την Ένωση. Επίσης οι Ντομίνγκεθ και Κόντε μπήκαν και αυτοί σε κανονικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην επιθετική τακτική μέσω διάφορων τύπου ασκήσεων με παιχνίδια. Το Σάββατο (16/4) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Μεταξάς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα