Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης φέτος δεν έχει χάσει κανένα ντέρμπι (vid)

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης φέτος δεν έχει χάσει κανένα ντέρμπι (vid)

bet365

Ο Sokratis δεν έχει λείψει από κανένα ντέρμπι φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού και παραμένει στους παίκτες που θα ποντάρει για τη Λεωφόρο ο Μαρτίνς.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μέσα στις περιπτώσεις παικτών που δεν έχουν χάσει κανένα ντέρμπι φέτος με τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος διεθνής στόπερ, που... πολιορκήθηκε για μία δήλωση μετά το φιλικό ειρήνης με τη Σαχτάρ από τα αγγλικά ΜΜΕ, φέτος έχει 32 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.


Συνολικά στον Ολυμπιακό έχει 55 αγώνες με 2 γκολ και 2 ασίστ. Από εκεί και πέρα το πρώτο χρονικά ντέρμπι της χρονιάς ήταν με τον Παναθηναϊκό εντός με το 0-0. Ένα ματς όπου ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει με την εξής 11άδα: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

Μετά ήταν η εντός έδρας νίκη με σκορ 2-1 με τον ΠΑΟΚ με τους 11 του Μαρτίνς να είναι οι: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ροντρίγκες, Μασούρα και Ελ Αραμπί. Στο 2-3 με την ΑΕΚ (στο ΟΑΚΑ) ο Μαρτίνς είχε στο αρχικό του σχήμα τους Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Μασούρα και Ελ Αραμπί.

Στο εκτός έδρας 0-0 με τον Παναθηναϊκό ο Πορτογάλος τεχνικός είχε κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα, Λόπες και Τικίνιο. Στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ είχαν ξεκινήσει οι Βατσλίκ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα, Μανωλάς, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Μασούρας, Τικίνιο και Α. Καμαρά.

Σχετικά με τη νίκη με 1-0 με την ΑΕΚ εντός ο Μαρτίνς είχε τους εξής βασικούς 11: Βατσλίκ, Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Α. Καμαρά και Τικίνιο. Τέλος στο εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει ως εξής: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπέ Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Καρβάλιο, Α. Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Άρα ο Σωκράτης έχει παίξει και στα επτά φετινά ντέρμπι ενώ φυσικά υπολογίζεται και για τη... μάχη της Λεωφόρου με Παναθηναϊκό. Σε αυτά τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός είχε 2 νίκες και 1 ισοπαλία με την ΑΕΚ. Επίσης έχει 2 ισοπαλίες με τον Παναθηναϊκό, μία νίκη με τον ΠΑΟΚ και μία ισοπαλία στην Τούμπα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα