Σρνα: «Ο Μαρινάκης δεν εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να πάρει παίκτες χωρίς χρήματα»

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ντάριο Σρνα, τεχνικός διευθυντής της Σαχτάρ Ντόνετσκ, έκανε αποκαλύψεις στη Daily Mail σχετικά με τις διευκολύνσεις που πρότεινε ο Ολυμπιακός αλλά και τις επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σρνα μιλώντας στο αγγλικό έντυπο επισήμανε μεταξύ άλλων: «Μίλησα με τον κ. Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και τον γιο του και μόλις δύο μέρες προτού συμφωνήσαμε για τον αγώνα. Όλα τα χρήματα έχουν ήδη σταλεί στην Ουκρανία. Έχω και έχουμε μεγάλο σεβασμό γι' αυτόν τον ιδιοκτήτη.

Μας πρότεινε ακόμα να μείνουμε στην Ελλάδα για 2 μήνες. Για να μας φιλοξενήσει με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον Ολυμπιακό και να μας παραχωρήσει τις εγκαταστάσεις. Πολλοί πρόεδροι και ιδιοκτήτες αξιοποιούν προς όφελός τους την κατάσταση ή την εκμεταλλεύονται για να πάρουν παίκτες χωρίς χρήματα, όμως εκείνος δεν το κάνει αυτό».

Σε σχέση με τις συνθήκες ο Σρνα ανέφερε πως οι παίκτες αυτοί έχουν κάνει μαζί μόλις μία προπόνηση και έπαιζαν πρώτη φορά στη ζωή τους ως ομάδα. Υπογράμμισε επίσης ότι «επτά παίκτες μας είναι από τη Μαριούπολη. Είναι ήρωες. Όταν τους «ρωτήσαμε εάν είναι έτοιμοι να παίξουν μου είπαν 'Ντάριο είμαστε Ουκρανοί. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα'». Ο Κροάτης έκανε σχετικές δηλώσεις και στη Sun Sport.

@Photo credits: eurokinissi