Άρης: Διαπιστώθηκαν νέα κρούσματα Covid 19

Άρης: Διαπιστώθηκαν νέα κρούσματα Covid 19

Newsroom
Άρης: Διαπιστώθηκαν νέα κρούσματα Covid 19

bet365

Κατά τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκαν σήμερα (11/4) τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του διαπιστώθηκαν τρία κρούσματα Covid 19.

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται στον Άρη καθώς μετά το ένα κρούσμα Covid 19 που διαπιστώθηκε τις παραμονές του αγώνα με την ΑΕΚ, σήμερα (11/4) – κατά τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίον υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος – επιβεβαιώθηκαν δύο ακόμη κρούσματα, φτάνοντας συνολικά στα τρία. Προφανώς θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο και όσοι νόσησαν θα μπουν σε καθεστώς καραντίνας αλλά είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία για το ενδεχόμενο περαιτέρω διασποράς στο εσωτερικό της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα