Γιοβάνοβιτς: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αλλά έχει ακόμα 6 αγώνες»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε αλλά έχει ακόμα 6 αγώνες»

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέφερε πως η ομάδα του δεν πήρε το αποτέλεσμα που θα ήθελε, ωστόσο υπάρχουν ακόμα 6 αγώνες στους οποίους θα συνεχίσει να παλεύει.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες, με το 0-0 να μην αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους». Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιολώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που σε όλη την διάρκεια του Πρωταθλήματος έχει ένα συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού. Το ακολουθεί πιστά και για αυτό έχει αυτά τα αποτελέσματα.

Κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο χάσαμε λίγο τον ρυθμό που είχαμε, αλλά είχαμε φάσεις και μπορούσαμε να βρούμε το γκολ. Σίγουρα η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά οι παίκτες μου προσπάθησαν αρκετά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά υπάρχουν 6 ακόμα παιχνίδια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε».

Για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το αν έχει αλλάξει κάτι στην ομάδα και έχει αυτοπεποίθηση: «Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε ένα πολύ καλό ματς από την άποψη ότι ξεφύγαμε από την πίεση, βρήκαμε ελεύθερους χρόνους και αναπτυχθήκαμε ωραία και σωστά. Μας έλειπε η τελική πάσα.

Στο δεύτερο ημίχρονο βιαζόμασταν περισσότερο, κάποιοι παίκτες κουράστηκαν πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Νομίζω όμως ότι με τα παιχνίδια έρχεται η αυτοπεποίθηση. Ειδικά αν παίζεις καλά. Τα Playoffs είναι καλά παιχνίδια, με καλούς αντιπάλους και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα