ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Πίρσμαν με Άρη, δεν μπήκε στην αποστολή ο Κόντε

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Πίρσμαν με Άρη, δεν μπήκε στην αποστολή ο Κόντε

bet365

Εκτός παραμένει για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πίρσμαν, ενώ στην αποστολή για το ματς στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν μπήκε τελικά ο Κόντε, παρότι έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά την πολύμηνη απουσία του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη (3/4 - 17:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα στην τελευταία προπόνηση συνέβη και ένα απρόοπτο καθώς ένας κεραυνός που έπεσε, ανάγκασε τους Ηπειρώτες να διακόψουν το πρόγραμμα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη με τον Μεταξά να μην υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Πίρσμαν, ενώ εκτός παραμένει και ο Κόντε, ο οποίος περιμένει το «πράσινο φως» των γιατρών για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη απουσία του.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Μπρένερ, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Ποζνάνσκι, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα