Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παρουσίας Μαρινάκη στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παρουσίας Μαρινάκη στον Ρέντη

Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παρουσίας Μαρινάκη στον Ρέντη

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετέβη στον Ρέντη την Τετάρτη για τουλάχιστον δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους ενόψει της συνέχειας για τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προφανώς και δεν πηγαίνει κάθε μέρα στην προπόνηση της ομάδας για να μιλάει στους παίκτες. Όταν το κάνει υπάρχει πάντα στόχευση σε σχέση με την παρουσία του εκεί. Πάντα έχει λόγους.

Αυτή τη φορά βρέθηκε στον Ρέντη έχοντας τουλάχιστον δύο συγκεκριμένους λόγους για αυτό. Ο πρώτος είχε να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος και για να θυμίσει προς πάσα κατεύθυνση το πόσο σημαντικά είναι τα ματς που έρχονται. Η λέξη τελικοί που ανέφερε τα λέει όλα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη το τελευταίο διάστημα δεν είναι πειστικός από πλευράς εμφανίσεων ενώ προέρχεται από το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οπότε καθώς έρχεται και το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να... τσιτώσει ξανά και να βγάλει αγωνιστικά το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό του πρόσωπο. Υπάρχει όμως και μία άλλη παράμετρος στα όσα είπε προς τους παίκτες ο Μαρινάκης.

Το σκέλος που αναφέρθηκε στη μεταγραφολογία θέλοντας να δείξει πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες του ρόστερ. Αυτή η τοποθέτησή του και αυτή η ομιλία του μπορεί να λειτουργήσει ως ένα... εφαλτήριο και ένα νέο κίνητρο για παίκτες που μπορεί να θεωρούνται... φευγάτοι ή ήταν και φευγάτοι και ο Ολυμπιακός έχει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Να δώσει δηλαδή άλλη ώθηση και ψυχολογία στους παίκτες που έχουν μείνει εκτός πλάνων ή η χρονιά δεν έχει πάει καλά για αυτούς και μπορεί να είναι ήδη επηρεασμένοι απ' όσα μπορεί να ακούγονται και να διαρρέονται για το μέλλον τους.

Η φράση του Μαρινάκη πως «όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εσάς εμπιστευόμαστε. Εσείς είστε οι καλύτεροι. Δείξτε το στο γήπεδο και δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας» εστιάζεται ακριβώς στο σκέλος που αναφέρουμε παραπάνω και είναι ένα μήνυμα με αποδέκτες όλους τους παίκτες, βασικούς ή μη και ακόμα και σε όσους δεν είναι στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρτίνς αυτήν την περίοδο.

Σημειολογικά πάντως ο Μαρινάκης είχε βρεθεί ξανά στον Ρέντη για να μιλήσει στους παίκτες πριν από αγώνα με την ΑΕΚ. Ήταν Νοέμβριο του 2021 πριν τα ματς με ΑΕΚ και Φενέρ. Τότε ο Ολυμπιακός είχε νικήσει και στις δύο αυτές αναμετρήσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα