«Απαντες γνωρίζουν τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας»

«Απαντες γνωρίζουν τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας»

bet365

Τα «καναρίνια» δεν έχουν πάρει επίσημα θέση αλλά μεταφέρουν προς πάσα κατεύθυνση πως βρίσκονται στη διάθεση των αρχών ώστε εάν του ζητηθεί να δώσουν εξηγήσεις για τα όσα λέγονται για το παιχνίδι τους με τον ΟΦΗ.

Τις τελευταίες ώρες το όνομά του Παναιτωλικού βρίσκεται εν μέσω ερευνών για τυχόν χειραγώγηση της αναμέτρησής του με τον ΟΦΗ με το Gazzetta να έχει αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση.

Τα «καναρίνια», μέχρι στιγμής, δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα καθώς όπως αναφέρουν δεν τους έχει κοινοποιηθεί ακόμη κάποιο σχετικό έγγραφο που να τους γνωστοποιεί κάτι για την υπόθεση. Ωστόσο από το Αγρίνιο βγαίνει κλίμα βεβαιότητας πως η ομάδα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αφού όπως τονίζεται χαρακτηριστικά: «Ο Παναιτωλικός προστατεύεται από την πιο ισχυρή ασπίδα. Τις αρχές και αξίες που απαρέγκλιτα υπηρετεί. Όχι στα λόγια, αλλά με πράξεις. Με επιμονή και συνέπεια. Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες».


Μάλιστα σε σχετική ανεπίσημη συζήτηση που έγινε σήμερα με εκπροσώπους του Τύπου ξεκαθαρίστηκε πως σε περίπτωση που το club κληθεί να δώσει τις οποιεσδήποτε εξηγήσεις, θα κρατήσει ξεκάθαρη στάση. «Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Θα επαναλάβουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση κάθε αρχής, έτοιμοι να συνεισφέρουμε να λάμψει η αλήθεια. Ο Παναιτωλικός ήταν, είναι και θα παραμείνει έμπρακτα, σταθερός στις αρχές του. Ας είναι βέβαιοι οι φίλοι του ότι η λάσπη που κάποιοι πετούν, θα γυρίσει πάνω τους», σχολιάστηκε με έμφαση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα