ΑΕΚ: Επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα ο Μισελέν

ΑΕΚ: Επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα ο Μισελέν

Newsroom
ΑΕΚ: Επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα ο Μισελέν

bet365

Με τον Κλεμάν Μισελέν να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς αλλά κι με αρκετές απουσίες ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη (23/03).

Μετ' εμποδίων συνεχίστηκαν οι προπονήσεις της ΑΕΚ και την Τετάρτη (23/03). Οι απουσίες των διεθνών και τα προβλήματα με τους τραυματίες και τους νοσούντες άφησαν τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο με λίγους ετοιμοπόλεμους παίκτες, αν και ένα καινούριο πρόσωπο.

Ο λόγος για τον Κλεμάν Μισελέν ο οποίος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας και προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Από την άλλη εκτός ήταν ο Νόρντιν Άμραμπατ -που ταλαιπωρείται από ίωση- και οι διεθνείς Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα, Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι.

Από την άλλη οι Αντρέ Σιμόες και Γεβγέν Σάκχοφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Πέμπτη (24/03) στις 11:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα