Παναθηναϊκός: Με μισή ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός: Με μισή ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Παναθηναϊκός: Με μισή ομάδα στη Θεσσαλονίκη

bet365

Η ίωση... διέλυσε τον Παναθηναϊκό που πηγαίνει να παίξει το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη κυριολεκτικά αποδεκατισμένος. Εκτός και οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Ρούμπεν, Βιτάλ...

Σαν να μην τον έφταναν τα προβλήματα τραυματισμού του Φραν Βέλεθ και του Φώτη Ιωαννίδη, ο Παναθηναϊκός ''χτυπήθηκε'' από ίωση της εποχής και ταξιδεύει για την Θεσσαλονίκη με μισή ομάδα ενόψει της κρισιμότατης αναμέτρησης με τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs.

Η ανακοίνωση της αποστολής των «πράσινων» για την αναμέτρηση της Κυριακής φανερώνει πως απουσιάζουν επίσης και οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Ρούμπεν, εκτός από τους Γκατσίνοβιτς και Χατζηθεοδωρίδη που έχουν ίωση και τους... μονίμως απόντες Μακέντα και Λούντκβιστ.

Οι Βέλεθ και Ιωαννίδης είναι απόντες με προβλήματα τραυματισμών, οι Θεοχάρης, Τσιριγώτης και Σαρδέλης βρίσκονται στους διαθέσιμους, έχοντας ανέβει από την Β' ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα