Καζάνας: «Ήταν ωραία διαδρομή, συγχαρητήρια στα παιδιά»

Newsroom
Καζάνας: «Ήταν ωραία διαδρομή, συγχαρητήρια στα παιδιά»

bet365

Και ο τεχνικός του Άρη έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του αναφέροντας επίσης πως οι καρδιές των παιδιών είναι πολύχρωμες και δεν κολλάνε σε χρώματα και οπαδικές προτιμήσεις.

Ο Άρης έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 και μπορεί να ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στην παράταση, ωστόσο ο τεχνικός των «κιτρίνων», Κώστας Καζάνας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών ντου δίνοντάς τους συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ όλη τη χρονιά. Με πολλές δυσκολίες καταφέραμε να συγκροτήσουμε την ομάδα. Ελέγξαμε το σημερινό παιχνίδι μέχρι ένα σημείο. Προσπαθήσαμε να μην αφήσουμε την αντίπαλη ομάδα να γίνει απειλητική. Το καταφέραμε μέχρι να μείνουμε από δυνάμεις. Αξίζουν συγχαρητήρια» σημείωσε αρχικά ο τεχνικός του Άρη, Κώστας Καζάνας.

Για το μήνυμα που στέλνει προς πάσα κατεύθυνση: «Η ψυχή και η καρδιά των παιδιών είναι πολύχρωμη. Δεν κολλάμε σε χρώματα ή οπαδικές διακρίσεις. Όλα τα παιδιά είναι φίλοι. Μπορεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τα δίνουν όλα και να θέλουν να κερδίσουν, αλλά έξω από το γήπεδο είναι φίλοι και αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κόσμος. Η φιλία και η ευγενής άμυλα είναι πάνω απ’ όλα».

Για την επόμενη μέρα αυτών των παιδιών στο ποδόσφαιρο: «Θα πρέπει να κάνουν πολύ υπομονή, να έχουν αρκετή επιμονή. Θα πρέπει να μην τα παρατήσουν γιατί είναι πολύ δύσκολος ο χώρος, με πολλά προβλήματα. Συνήθως έχει πιο πολλές λύπες από χαρές, οπότε θα πρέπει να έχουν δυνατούς χαρακτήρες. Πολλά παιδιά απ’ αυτά που είδαμε σήμερα, πιστεύω πως θα αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα