Ατρόμητος - Βόλος: Φινάλε των εξ' αναβολής στο Περιστέρι

Newsroom
Ατρόμητος - Βόλος: Φινάλε των εξ' αναβολής στο Περιστέρι

bet365

Ο Ατρόμητος υποδέχεται σήμερα (19.30) τον Βόλο σε εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 16η αγωνιστική της Super League Interwetten. Η τηλεοπτική κάλυψη και τα νέα των δύο ομάδων.

Η τελευταία αγωνιστική εκκρεμότητα πριν από το πέσιμο της... καρό σημαίας για την κανονική διάρκεια της Super League Interwetten διευθετείται σήμερα στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Βόλο σε εξ' αναβολής παιχνίδι για την 16η αγωνιστική (19.30, NS2).

Για τον Βόλο, ο οποίος επί χάρτου έχει μαθηματικές ελπίδες να μπει στην εξάδα, αναζητώντας όμως ένα ακραίο σενάριο, επανέρχονται οι Μπαριέντος και Φεράρι που εξέτισαν. Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Φερνάντες και Ρομέρο, ενώ ο Κότνικ παραμένει εκτός με τραυματισμό.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που μπήκαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Φερράρι, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ, Σοάρες, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Κορέα, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατίν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.

Για τον Ατρόμητο, από την άλλη, ο Μπεντινέλι έμεινε εκ νέου εκτός για λόγους τακτικής με ό,τι αυτό συνεπάγεται και η αποστολή του Κόλμαν είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Ερλινγκμαρκ, Σπιριντόνοβιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Νταβιώτης, Ναμπί, Ροτάριου, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Αλιμπεκ.

H Bαθμολογία

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 65 (25 αγώνες)

2. Π.Α.Ο.Κ. 50 (25 αγώνες)

3. A.E.K. 43 (24 αγώνες)

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 39 (25 αγώνες)

5. ΑΡΗΣ 36 (25 αγώνες)

6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 35 (25 αγώνες)

7. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 34 (25 αγώνες)

8. Ο.Φ.Η. 34 (25 αγώνες)

9. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 29 (25 αγώνες)

10. ΒΟΛΟΣ 29 (24 αγώνες)

11. ΙΩΝΙΚΟΣ 26 (25 αγώνες)

12. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 20 (24 αγώνες)

13. ΛΑΜΙΑ 18 (25 αγώνες)

14. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 13 (25 αγώνες)

*Ο Άρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς.
*Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 5 βαθμών.


H επόμενη αγωνιστική (26η) – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Κυριακή 6 Μαρτίου– Ολα τα ματς αρχίζουν στις 7μμ

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
Αρης – Ολυμπιακός
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα
Ιωνικός – Παναιτωλικός
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης
Λαμία – ΠΑΟΚ

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα