Παναθηναϊκός - Γιοβάνοβιτς: «Ένα ματς είναι...» (vid)

Παναθηναϊκός - Γιοβάνοβιτς: «Ένα ματς είναι...» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός - Γιοβάνοβιτς: «Ένα ματς είναι...» (vid)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ακόμα και την τελευταία στιγμή προσπάθησε να κάνει τους παίκτες του να διώξουν λίγη από την πίεση της ταμπέλας του «ντέρμπι» και τους φώναξε απλά να δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» πριν από την πρώτη σέντρα του ματς με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής φώναξε στους παίκτες τους «είναι ένα παιχνίδι, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό», ενώ, τα πράγματα ήταν διαφορετικά στην ανάπαυλα.

Προτού οι «πράσινοι» ξαναβγούν στο γήπεδο και με το σκορ ήδη στο 3-0, τα λόγια του Γιοβάνοβιτς είχαν περισσότερη τακτική.

Αξιοσημείωτη η αγωνία του «Κούρμπε» πριν το δεύτερο γκολ από τον Παλάσιος, με τον αρχηγό ν' αποθεώνεται στη Λεωφόρο μόλις πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα