Ροντρίγκες: «Αφιερώνω το γκολ στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που είναι εδώ»

Newsroom
Ροντρίγκες: «Αφιερώνω το γκολ στη γυναίκα μου και τα παιδιά μου που είναι εδώ»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε τηλεοπτικές δηλώσεις μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ και τη νίκη των Πειραιωτών με 2-0.

Ο Ροντρίγκες είπε στη NOVA για:

Το γκολ του: Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα εδώ και βοήθησα την ομάδα, που είμαι δυνατός και υγιής. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ που μου συμπαραστάθηκε σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βοηθήσω την ομάδα.

Το ματς με την Αταλάντα που έχασε: Με πείραξε που έχασα σημαντικά ματς, αλλά πρέπει να μείνει πίσω αυτό. Το πιο σημαντικό είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτά που πέρασαν. Τώρα να συγκεντρωθούμε για να βοηθήσω την ομάδα στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.

Τον Λαλά: Έχουμε καλή επαφή με τον Λαλά. Επικοινωνούμε καλά & είμαι χαρούμενος που παίζουμε μαζί. Είναι ευχάριστο που τον νιώθω δίπλα μου.

Το νταμπλ: Είναι σημαντικό για εμάς και αυτό που θέλουμε είναι να κατακτήσουμε το νταμπλ.

Το πού αφιερώνει το γκολ του: Στη γυναίκα μου και στα παιδιά μου που είναι εδώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα