Ιωαννίδης: «Δεδομένη η παρουσία μας στα play offs»

Ιωαννίδης: «Δεδομένη η παρουσία μας στα play offs»

Newsroom
Ιωαννίδης: «Δεδομένη η παρουσία μας στα play offs»

bet365

Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού σχολίασε ότι στο «τριφύλλι» έκαναν το... αυτονόητο και η ομάδα μπήκε στα play offs.

Εκ των σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν απόψε (27/2) ο Ιωαννίδης, στο 3-0 που επικράτησε το «τριφύλλι» της ΑΕΚ. ««Είχαμε οργανώσει πολλά πλάνα που πήγαν καλά και καταφέραμε να το βγάλουμε στο γήπεδο με ωραίο ποδόσφαιρο. Στόχος ήταν να έχουμε κατοχή και ισορροπία. Ηταν κάτι που το ψάχναμε αρκετό καιρό αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογία και θέλουμε να μπαίνουμε με τον ίδιο ζήλο στα ματς, για να παίρνουμε τις νίκες από εδώ και πέρα», σημείωσε αρχικά ο νεαρός φορ στην Cosmote TV.

Και συνέχισε. «Η είσοδος στα play offs οφ έπρεπε να είναι δεδομένη, δυσκολευτήκαμε αλλά δεν πρέπει να σταματήσουμε για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Για τον ίδιο και για ενδεχόμενη κλήση του στην Εθνική Ελλάδος με αφορμή την παρουσία του Γκουστάβο Πογιέτ στη Λεωφόρο είπε ότι «θα συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να βελτιώνομαι και να παλεύω σε κάθε ματς γιατί είναι τιμή για εμένα η Εθνική».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα