Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 5,30

G-Betting G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting με απόδοση 5,30
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα δύο σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 25ης αγωνιστικής για την SuperLeague Ιnterwetten, η οποία θα χωριστεί σε τρία μέρη, καθώς υπάρχουν δύο ματς και την Δευτέρα.

g-betting

Το πρώτο παιχνίδι που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον για την είσοδο στα πλέι οφ είναι αυτό στις 17:15 μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης που προέρχεται από την ήττα με τον Ατρόμητο και του Άρη, που μεσοβδόμαδα κέρδισε άνετα τους Περιστεριώτες.

Οι γηπεδούχοι υπολογίζουν κανονικά τους Μουνάφο, Χριστόπουλο, Σονί και Κρέσπι που εξέτισαν την τιμωρία τους, ενώ οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν τον Μάνο που είναι τραυματίας, αλλά επιστρέφει ο Γκάμα.

Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες που δίνει 2.20

g-betting

Στον άλλον αγώνα της ημέρας, αυτόν που ξεκινάει στις 19:30 στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού υποδέχεται τον Βόλο που έχασε από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στην αποστολή τον τιμωρημένο Λούι, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν χωρίς τους Μπαριέντος και Φερράρι, ενώ θα επιστρέψουν καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι Ορόζ και Ρινέρ.

Θα επιλέξουμε τη νίκη του Παναιτωλικού που πληρώνει 2.30

Οι προτάσεις της G-Betting

  • Αστέρας Τρίπολης-Άρης

Να σκοράρουν και οι δύο στο 2.20

  • Παναιτωλικός-Βόλος

Νίκη του Παναιτωλικού στο 2.30

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting