Μπούργος: «Να συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη συνταγή»

Μπούργος: «Να συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη συνταγή»

Newsroom
Μπούργος: «Να συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη συνταγή»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος χαρακτήριζε την Ελλάδα «χώρα του Θεού» και δεν έκρυψε τη χαρά του για τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα του στα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο.

Ο Αργεντίνος προπονητής δεν μετρά πολλές ημέρες στη χώρα μας, ωστόσο, τη χαρακτήρισε «θεϊκή» σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports. «Είναι πολύ όμορφη χώρα», είπε και για το ελληνικό Πρωτάθλημα απάντησε ότι… «είναι εκπληκτικό. Βλέπω παίκτες με πάθος, όρεξη και δύναμη. Θέλουμε και τον κόσμο μας να μας ακολουθεί παντού, ελπίζω να είναι και στην Τρίπολη».

Ο 53χρονος τεχνικός δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες αναφορικά με τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα του Άρη, ούτε και για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε. «Αυτές θα τις δείτε και θα τις πείτε εσείς», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι οι παίκτες μας έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχουμε βρει τη γραμμή μας και δουλεύουμε σαν ενωμένη ομάδα και φυσικά αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε αυτή την επιτυχημένη γραμμή και στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης».

Σχετικά με τον χαρακτήρα του αγώνα (26/2, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης απάντησε ξεκάθαρα ότι «έχει χαρακτήρα τελικού όπως κάθε παιχνίδι που ακολουθεί, οπότε θα πρέπει να συμπεριφερθούμε αναλόγως». Ρωτήθηκε επίσης για το αν μίλησε με τον Ντιέγκο Σιμεόνε για τις πρώτες εντυπώσεις του από το ελληνικό Πρωτάθλημα. «Δεν μιλήσαμε αλλά είμαστε φίλοι», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα