Ιωνικός: Σκοράρει κάθε 39' με Μάντζη/Τουράμ στο γήπεδο (vids)

Ιωνικός: Σκοράρει κάθε 39' με Μάντζη/Τουράμ στο γήπεδο (vids)

Newsroom
 Ιωνικός: Σκοράρει κάθε 39' με Μάντζη/Τουράμ στο γήπεδο (vids)

bet365

Ο Ελληνας και ο Βραζιλιάνος φορ αν και έχουν συνυπάρξει μόλις σε 4 αγώνες της ομάδας τους φαίνεται πως άρχισαν να «βρίσκονται» μεταξύ τους και αυτό δίνει άλλη πνοή στη γραμμή κρούσης του club.

«Αγκαλιά» με την παραμονή του βρίσκεται από χθες (23/2) ο Ιωνικός μετά το 4-0 που κέρδισε τον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς εδραιώθηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και βρίσκεται στο «+8» από τη θέση του μπαράζ, έστω και με αγώνα παραπάνω σε σχέση με τον Ατρόμητο.

Στη Νίκαια παρουσιάστηκαν... καταιγιστικοί κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», σε ένα ματς όπου για πρώτη φορά ξεκίνησαν με τους Μάντζη & Τουράμ στην κορυφή της επίθεσής τους. Μέχρι πρότινος ή εναλλάσσονταν στο «9» ή έπαιζαν πλάι-πλάι ως αλλαγή, ενώ επειδή ο πρώτος αποκτήθηκε τον Γενάρη και ο δεύτερος ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό, το συγκεκριμένο ήταν μόλις το 4ο παιχνίδι που συνυπήρξαν μέσα στο γήπεδο.

Πάντως η ουσία ήταν πως στα προηγούμενα 3 έστω ένας εξ' αυτών ήρθε από τον πάγκο και αν «αθροίσουμε» το αποτέλεσμα της κοινής τους παρουσίας στα φορ, τότε το συμπέρασμα που προκύπτει είναι άκρως εντυπωσιακό.

Μαζί με τις καθυστερήσεις τους έχουμε δει για 158 αγωνιστικά λεπτά δηλαδή λιγότερα από 2 «γεμάτα» παιχνίδια και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το επιμέρους σκορ είναι 4-1 για το club, ενώ τουλάχιστον ένας εξ' αυτών είναι μέσα στα 3 από τα 4 αυτά τέρματα. Μάλιστα στα 2 «συμμετείχαν» αμφότεροι, ως σκόρερ ή δημιουργοί.


Ας θυμηθούμε την κοινή τους «δράση»...


*Στους «Ζωσιμάδες» (4/1) έκαναν... ντεμπούτο σαν «δίδυμο», σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Μάντζης είχε μόλις αποκτηθεί και ο Τουράμ προέρχονταν από τραυματισμό. Στο 59' πέρασαν ως αλλαγή (plus 4' ο έξτρα χρόνος), αλλά δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» το 1-0 που κέρδιζε τότε ο ΠΑΣ, αποτέλεσμα που έμεινε ως το τέλος. Ο Βραζιλιάνος είχε ένα σουτ που κόντραρε, στην καλύτερή τους στιγμή.

*Περίπου 10 μέρες μετά ο Ιωνικός έχασε στη Λαμία, σε ένα ματς όπου ο Τουράμ ξεκίνησε βασικός και ο Μάντζης ήρθε από τον πάγκο στο 70' (+5' οι καθυστερήσεις), με το σκορ στα επίπεδα του 1-0 κατά του. Μέχρι το φινάλε ο δεύτερος βρήκε δίχτυα στο 90' και μείωσε για τους Νικαιώτες (οι γηπεδούχοι είχαν από το 86' διπλασιάσει τα τερματά τους), ενώ ο Ελληνας φορ είχε και ένα σουτ που πέρασε άουτ.


*Το περασμένο Σάββατο (19/2) ο Ιωνικός παραχώρησε ισοπαλία χωρίς σκορ στον ΟΦΗ, σε μία αναμέτρηση όπου ο Μάντζης βρέθηκε στο αρχικό του σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 77', ενώ από το 55' ο Τουράμ είχε περάσει ως αλλαγή. Στα συγκεκριμένα 22 λεπτά ο Βραζιλιάνος «φλέρταρε» μία φορά με το γκολ, αλλά ο Επασί απέκρουσε την κεφαλιά του.


*Μέχρι που φτάσαμε στο χθες, όπου αμφότεροι ήταν βασικοί και μέχρι το 76' που αντικαταστάθηκε ο Τουράμ (στο 84' βγήκε και ο Ελληνας στράικερ) ηγήθηκαν της επιθετικής γραμμής του Ιωνικού. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα τους βρήκε 3 φορές δίχτυα και εκείνοι «συμμετείχαν» άμεσα στις 2 περιπτώσεις. Αρχικά στο 18' όπου ο Κιάκος διπλασίασε τα τέρματά της (και προσωπικά του) ύστερα από ασίστ του Μάντζη τον οποίο είχε βρει κάθετα ο Τουράμ, ενώ ο Βραζιλιάνος ήταν και εκείνος που στο 32' «έκοψε» την κατάλληλη στιγμή για το «τάνκερ» και ο 31χρονος σκόραρε με πλασέ. Ετσι σε 76' ο Μάντζης σημείωσε 1 γκολ και έδωσε 1 ασίστ, ενώ ο Τουράμ είχε 1 τελική πάσα και από τα πόδια του ξεκίνησε το 2-0. Παράλληλα ο Λατινοαμερικάνος απώλεσε 3 καλές ευκαιρίες, με κορυφαία όλων εκείνη του 70'.


Ετσι ο Ιωνικός σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 39' με τους δυο τους δίδυμο στην επίθεση (158'/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα