Μπούργος: «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα δώσουμε όλα για τα Playoffs»

Μπούργος: «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα δώσουμε όλα για τα Playoffs»

Newsroom
Μπούργος: «Δεν έχω αμφιβολία ότι θα τα δώσουμε όλα για τα Playoffs»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης απέναντι στον Ατρόμητο αλλά και σίγουρος για την προσπάθεια των παικτών του.

Το ντεμπούτο του Αργεντίνου στην τεχνική ηγεσία του Άρη ήταν ιδανικό καθώς δεν συνδυάστηκε απλά με την ευρεία νίκη επί του Ατρομήτου αλλά και με επιβλητική εμφάνιση. «Από την πρώτη στιγμή είδαμε πολλά πράγματα. Τα καταφέραμε καλά και διορθώσαμε κάποιες λεπτομέρειες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, έχουμε ικανούς παίκτες. Πρέπει να οργανωθούμε λίγο καλύτερα και θα τα δώσουμε όλα», είπε στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του κι όταν ρωτήθηκε για τον στόχο της συμμετοχής στα Playoffs. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουμε και θα τα δώσουμε όλα», απάντησε.

Ο Χερμάν Μπούργος ρωτήθηκε για τον λάτιν χαρακτήρα της ομάδας του και απάντησε ότι… «δεν δίνουμε σημασία στην εθνικότητα. Είμαστε όλοι μία ομάδα και χαιρόμαστε για όλους το ίδιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα