Κουέστα: «Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε»

Κουέστα: «Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε»

Newsroom
Κουέστα: «Το δίκαιο θα ήταν να κερδίζαμε»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα εκτίμησε ότι βάσει ευκαιριών ο Άρης άξιζε να κερδίσει το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε δηλώσεις στα κανάλια Novasports και είπε αρχικά ότι… «μας στεναχωρεί που δεν κερδίσαμε. Το δίκαιο θα ήταν να είχαμε κερδίσεις γιατί είχαμε κλασικές ευκαιρίες σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι καθώς με εξαίρεση 2-3 φάσεις όπου η μπάλα ήρθε επάνω μου, δεν ένιωσα κίνδυνο. Δουλέψαμε πολύ καλά στην άμυνα αλλά στην επίθεση δεν χρησιμοποιήσαμε τις ευκαιρίες».

Ο Χουλιάν Κουέστα ρωτήθηκε για την προσπάθεια που κάνει ο Άρης για συμμετοχή στα Playoffs τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να αφοσιωθεί στα παιχνίδια που ακολουθούν όπου η νίκη επί του Ατρόμητου είναι μονόδρομος, για να αναφερθεί στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. «Η ψυχολογία μας είναι αρκετά ανεβασμένη. Έχει λίγο χρόνο στη διάθεσή του ο νέος προπονητής, όμως τόσο αυτός όσο και εμείς θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα