Τερζής: «Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή είναι ο Άρης»

Τερζής: «Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή είναι ο Άρης»

Newsroom
Τερζής: «Αν μια ομάδα άξιζε να κερδίσει, αυτή είναι ο Άρης»

bet365

Η συνηθισμένη… συζήτηση ακολούθησε για τον Άρη μετά τη λήξη του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκης καθώς ο Τόλης Τερζής στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Ο υπηρεσιακός προπονητής των «κίτρινων» μίλησε στα κανάλια Novasports και είπε αρχικά ότι… «θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουμε την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει θα ήταν η δική μου ομάδα. Από τα πρώτα λεπτά με την διπλή -ξεκάθαρη- ευκαιρία όπου θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί. Μετά ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του αντιπάλου μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο κεφαλιές. Σε αντίθεση με τον αντίπαλο μας, ο οποίος δεν είχε τελική στην εστία μας. Από ‘κει και πέρα, τα παιδιά ξόδεψαν πολύ ενέργεια στο μαρκάρισμα. Δεν έχω παράπονο, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αλλά συνεχίζουμε γιατί έχουμε παιχνίδι τη Τετάρτη».

Ρωτήθηκε για το αν προλαβαίνει η ομάδα του τα Playoffs σε συνάρτηση με την απόφαση από το CAS. «Δεν σκεφτόμαστε το -6. Σκεφτόμαστε αγωνιστικά όπου είναι τρία παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε το 3/3 και προλαβαίνουμε γιατί είναι στο χέρι μας. Με το νέο προπονητή από αύριο, να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες ώστε να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς για την εξάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα