ΠΑΣ Γιάννινα: Με τέσσερις απουσίες για το ματς με την ΑΕΚ

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Με τέσσερις απουσίες για το ματς με την ΑΕΚ

bet365

Σημαντικές απουσίες για τον Ηρακλή Μεταξά, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Πίρσμαν και Κάργα για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και αναχώρησε για την Αθήνα για το κυριακάτικο ματς (20/2 - 19:30) απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι απουσίες που έχουν προκύψει είναι αρκετές και σημαντικές για τον Ηρακλή Μεταξά. Ο Κάργας είναι τιμωρημένος, οι Γκαρντάφσκι και Πίρσμαν παραμένουν τραυματίες, ενώ σε αυτούς προστέθηκε και ο Σνάιντερ, ο οποίος έμεινε εκτός από την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου με αποτέλεσμα να μην μπει στην αποστολή. Εκτός παραμένει βέβαια και ο Κόντε που απουσιάζει εδώ και καιρό και βρίσκεται σε φάση επιστροφής από τη ρήξη χιαστών που είχε υποστεί.

Στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με την ΑΕΚ βρίσκονται οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Καραγιάννης, Ρίζος, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Καραχάλιος, Λιάσος, Στάνκο, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα και Περέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα