Απόλλων Σμύρνης: Ok» με τον Μπακόγκου, αναμονή για Φερνάντες

Newsroom
 Απόλλων Σμύρνης: Ok» με τον Μπακόγκου, αναμονή για Φερνάντες

bet365

Στη Ριζούπολη «έβγαλαν» το δελτίο του Νιγηριανού επιθετικού, αλλά προέκυψε πρόβλημα με εκείνο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης βρίσκονται εδώ και μέρες οι Τζέρι Μπακόγκου και Μανουέλ Φερνάντες, ωστόσο αμφότεροι δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό (16/2) ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό συνέβη για διαφορετικούς λόγους, καθώς το δελτίο του Νιγηριανού φορ έχει εκδοθεί και ανά πάσα στιγμή είναι σε θέση να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με το «μέτωπο» του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού όπου παρατηρείται «εμπλοκή».

Ο διεθνής χαφ βρίσκεται σε «διαμάχη» με την Καϊσερισπόρ που βρίσκονταν μέχρι πρότινος και από τη Ριζούπολη έστειλαν σχετικό έγγραφο στη FIFA για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί λύση, αλλά ακόμη δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα