Απόλλων Σμύρνης: Εφερε τον Μανουέλ Φερνάντες (vid)

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Εφερε τον Μανουέλ Φερνάντες (vid)

bet365

Ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός που έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Μπενφίκα, Βαλένθια, Μπεσίκτας θα υπογράψει στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μεταγραφή στο παρά… δύο και μάλιστα με ένα «ηχηρό», τηρουμένων των αναλογιών, όνομα θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς στην Ελλάδα για λογαριασμό του βρίσκεται ο Μανουέλ Φερνάντες.

Πρόκειται για τον 36χρονο Πορτογάλο μεσοεπιθετικό (παίζει κυρίως στο «10»), που πριν από μερικές εβδομάδες έμεινε ελεύθερος από την Καϊσερισπόρ και βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για χάρη της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο Φερνάντες ξεκίνησε από την Μπενφίκα, έχει μεταξύ άλλων παίξει σε Πόρτσμουθ, Εβερτον, Βαλένθια, Μπεσίκτας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Κράσνονταρ και μέχρι πρότινος ήταν στην Τουρκία.

Πρωταθλητής στη χώρα του με τους «αετούς» και στη Ρωσία με τη Λομομοτίβ, στο παλμαρέ του έχει ακόμη 6 Κύπελλα από 4 διαφορετικές χώρες (Πορτογαλία, Τουρκία, Ισπανία, Ρωσία), ενώ παράλληλα έχει φορέσει 15 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος (3 γκολ) και ήταν στην αποστολή του στο Μουντιάλ του 2018.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί συνολικά σε 114 ματς της ρωσικής λίγκα (27 γκολ/22 ασίστ), 102 της τουρκικής (15 γκολ/30 ασίστ), 68 της πατρίδας του (3 γκολ/3 ασίστ), 56 στην Primera (2 γκολ/4 ασίστ) και 32 στην Premier League (2 γκολ/4 ασίστ). Παράλληλα μετρά 78 παρουσίες σε Champions League & Europa League (10 γκολ/12 ασίστ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα