Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Φατιόν, Ντεντάκη και Άλβες κόντρα σε Παναθηναϊκό

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς Φατιόν, Ντεντάκη και Άλβες κόντρα σε Παναθηναϊκό

bet365

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται ο Απόλλωνας σε εξ' αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής, με τον Τζιανλούκα Φέστα να μην έχει μαζί του τον τραυματία Άλβες και τους τιμωρημένους Φατιόν και Ντεντάκη. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γιακιμόφσκι.

Σημαντικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα Σμύρνης αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό (εξ' αναβολής της 14ης αγωνιστικής), καθώς οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους Φατιόν και Ντεντάκη, αλλά και τον τραυματία Άλβες. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γιακιμόφσκι που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οΤζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδη, Ραΐλι, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Γιακιμόφσκι, Βιτλή, Ρόγκνε, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα