Λαμία: Προσθήκη στο… παρά ένα με Λούκας (vid)

Newsroom
Λαμία: Προσθήκη στο… παρά ένα με Λούκας (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως θα γίνει κάτοικος Ελλάδας, στο παρά ένα του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Προσθήκη στο… παρά ένα της λήξης της έξτρα περιόδου για τους ελεύθερους αναμένεται να κάνει η Λαμία (η προθεσμία εκπνέει σήμερα, 15/2). Πιο συγκεκριμένα στην Ελλάδα για λογαριασμό της βρίσκεται ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός Λούκας ή και Λουσάο όπως αναφέρεται συχνά (το πλήρες όνομά του είναι Λούκας Αλβες ντε Αραούχο) και εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε θα υπογράψει στην ομάδα.


Ο Βραζιλιάνος στόπερ έπαιζε μέχρι πρότινος στην Αλ Τάι της Σαουδικής Αραβίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί κυρίως στην Ελβετία και στη Λουκέρνη όπου ήταν για 4 σεζόν.


Με ύψος 1.93 και δεξιοπόδαρος, πλέον είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Ελλάδας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα